尊業體驗團 > 體驗團報告 > Schwarzkopf - Purify & Protect

體驗團報告

80

Schwarzkopf

Purify & Protect

植萃防護系列(無矽)

實際容量 植萃防護洗髮乳:600ml
植萃防護潤髮乳:600ml
植萃防護精華水:150ml
成分 辣木籽精華
功能 淨化頭皮及污染殘留物,72小時抗污保護*
使用方法 植萃防護洗髮乳:將洗髮乳塗抹於濕髮,輕揉,然後用清水洗淨,建議與植萃防護系列產品一起使用以達更佳效果。
植萃防護潤髮乳:洗髮後將潤髮乳均勻深入地按摩進濕髮,停留片刻,然後用清水沖洗乾淨。建議與植萃防護系列一起使用以達更佳效果。
植萃防護精華水:用前請搖勻,噴於乾或濕髮均可,免沖洗。建議與植萃防護系列一起使用以達更佳效果。
零售價 植萃防護洗髮乳:$79.9
植萃防護潤髮乳:$79.9
植萃防護精華水:$79.9
編輯短評 你的頭髮每天都曝露於污濁的空氣中,洗頭時用的自來水,又隱藏不少有害物質,頭髮頭皮得不到真正的淨化,對他們的健康都好有影響!
全新Schwarzkopf施華蔻植萃防護系列,是你頭髮的卸妝水、隔離霜,幫你淨化頭皮髮絲、抵抗外來污染,並進行修護!
系列採用植萃防護技術,並加入神奇辣木籽精華,有效幫秀髮徹底卸「髒」,淨化各種污染物及造型產品殘留物,更可以形成保護層,提供72小時抗污保護*,阻隔環境污染傷害,同時修護受損頭髮;加上無矽配方,令淨化秀髮清爽不黏膩,給你水光空氣感秀髮!

*根據Henkel R&D測試結果 需配合全系列使用
30 like +1
體驗期間 :2016-08-08 ~ 2016-08-14 體驗日數 :7日 名額 :20個
體驗規格 :植萃防護洗髮乳(1支)、植萃防護潤髮乳(1支)、 植萃防護精華水(1支)

體驗評鑑報告

cindy214

年齡:30-34

膚質:混合性 / 髮質:中

關注 體驗達人

總評:很好

控油度 4星 清爽度 5星 持久度 5星
柔順度 5星 塑型度 4星

Schwarzkopf - 秀髮清爽不黏膩,給你水光空氣感

1985072人看過

推介 3個推介

用左一個星期,效果非常滿意~
未用之前頭髮好易出油,之後塌哂落黎無造型可言~
俾人感覺仲油笠笠唔多乾淨,呢個問題煩左我好耐架啦!
用左之後,頭髮明顯清爽好多,而且無咁快出油~
頭髮無再咁易塌落黎,感覺豐盈好多!
Schwarzkopf施華蔻植萃防護系列俾到我前所未有清爽感覺,呢個夏天我會keep住用呀^^

pic

最近試用左一款非常滿意既洗髮系列~ 佢地就係好出名既Schwarzkopf施華蔻植萃防護系列啦~ 呢個系列用左創新植萃防護技術讓髮絲能夠擺脫髒污或污染物,也同時提供抗污保護層,讓秀髮呈現光采。 最重要係無矽靈配方,配合角蛋白修護系統~ 深入髮絲,修護內部結構,減少斷裂。

pic

施華蔻植萃防護洗髮乳 (無添加矽靈) 600毫升($79.9) ~淨化髮絲,遠離髒污傷害 ~修護內部結構,減少髮絲斷裂 ~於髮絲表層形成一層保護膜

pic

洗頭水係透明既,氣味好清新~ 而且易起泡,按摩幾下就有泡泡出黎~ 過水後頭髮有小小啜住既感覺,不過無矽洗頭水都係咁既~ 只要配合返佢一系列既產品一齊用就無問題啦~

pic

施華蔻植萃防護潤髮乳 (無添加矽靈) 600毫升($79.9) ~保護髮絲的表層毛鱗片,遠離髒污 ~由內而外修護 ~撫平毛鱗片,秀髮柔順好梳理

pic

而潤髮乳氣味同洗頭水一樣味既~ 我頭髮過膊大概用一泵份量按摩髮尾,等大概5分鐘再過水就ok~ 過水後頭髮變成超級順滑,明顯同用之前唔同左架~

pic

施華蔻植萃防護精華水 (無添加矽靈) 150毫升($79.9)

pic

呢支好得意,樽身見到質地係啫喱狀但噴出黎又會變水~ 不過用左幾次之後我覺得我噴係手再搽係尾效果最好~

pic

用左一個星期,效果非常滿意~ 未用之前頭髮好易出油,之後塌哂落黎無造型可言~ 俾人感覺仲油笠笠唔多乾淨,呢個問題煩左我好耐架啦! 用左之後,頭髮明顯清爽好多,而且無咁快出油~ 頭髮無再咁易塌落黎,感覺豐盈好多!