體驗團報告

83

Essential

柔韌防斷髮洗髮露 + 柔韌防斷髮護髮素

實際容量 750 ml
建議零售價 $74.9
功能 獨有「密集式強韌昇華素」,能為受損頭髮提供滋養,預防開叉及斷裂等問題,加上「360°角質層重塑精華」形成水潤保護膜包圍每根髮絲,防止摩擦傷害,鎖緊養份。每朝醒來頭髮絲絲柔韌無折斷。
使用方法 濕髮後以Essential柔韌防斷髮洗髮露輕揉,再以清水洗淨,配合Essential柔韌防斷髮護髮素使用,效果更佳。
編輯短評 不少女士為了打造不同的造型,經常電燙漂染頭髮,令髮絲角質層翹起剝落,導致秀髮受損,容易折斷開叉。Essential的柔韌防斷髮系列,專為經常電燙漂染及嚴重受損的髮質而設,能預防開叉斷髮,令秀髮變得柔滑強韌。
產品含有的「密集式強韌昇華素」能集中修復因電燙漂染而受損的角質層,就算在秋冬乾旱環境下,頭髮都不易開叉折斷。想重拾柔順強韌秀髮的你,一定要把握今次試用機會!
29 like +1
體驗期間 :2016-09-21 ~ 2016-09-30 體驗日數 :10日 名額 :20個
體驗規格 :柔韌防斷髮洗髮露(1支) + 柔韌防斷髮護髮素(1支)

體驗評鑑報告

carolrol

年齡:25-29

膚質:乾性 / 髮質:中

關注 體驗達人

總評:很好

柔軟度 5星 柔順度 5星 修復度 5星
塑型度 5星 質地幼滑度 5星

重拾柔順強韌秀髮

31578人看過

推介 2個推介

專為經常電燙漂染及嚴重受損的髮質而設,可以預防開叉斷髮
重點係可以集中修復因電燙漂染而受損角質層!
但係又唔會太過油潤令頭頂痴立立!
Essential設計真係好方便! 連個樽都有考慮埋
洗頭水樽身有橫紋
以後無帶眼鏡都分到洗髮露同護髮素啦!!
試下左右兩邊用唔同既洗頭水
左右分別用左唔同既洗頭水洗左2次
之後一樣吹頭訓覺
訓醒就發現神奇既地方啦
你睇唔睇得出分別呢,左邊較順滑既就係Essential啦!
專為經常電燙漂染及嚴重受損的髮質而設既產品,你都試下啦!

pic

防掉髮? 一開始以為唔太岩我用

pic

不過睇真D: 專為經常電燙漂染及嚴重受損的髮質而設,可以預防開叉斷髮

pic

Essential設計真係好方便!連個樽都有考慮埋,以後無帶眼鏡都分到洗髮露同護髮素啦!!

pic

試下左右兩邊用唔同既洗頭水,你睇唔睇得出分別呢,左邊較順滑既就係Essential啦!

pic

專為經常電燙漂染及嚴重受損的髮質而設既產品,你都試下啦!