試用專區 > 試用報告 > BIOTHERM HOMME - AQUAPOWER Moisturizer

試用報告

82
發表心得

BIOTHERM HOMME

AQUAPOWER Moisturizer

溫泉強效保濕露

價格 $320
實際容量 75ml
成分 PTP 溫泉有機活性因子、維他命 B5、 C 及 E等。
功能 於皮膚表面形成 3D 立體網狀保護膜, 24 小時為皮膚補水,具高度保濕功效,迅速鎖緊水分,預防水分流失。
使用方法 於潔面剃鬚後塗於面部,早/晚可使用。只需輕輕一按,即能分配出準確的使用量。
編輯短評 此溫泉強效保濕露質地清爽不黏膩,能紓緩清潔或剃鬚後因乾燥而造成的繃緊。以獨有的 PTP 溫泉有機活性因子為肌膚建立保水層,長效保濕鎖水,並有助提升肌膚更新能力及抵抗力,用後倍感清新水潤!
21 like +1
試用期間 :2013-11-26 ~ 2013-12-09 試用日數 :14日 名額 :20個
試用規格 :75ml

試用評鑑報告

raymondchanx

年齡:20-24

膚質:乾性

關注 試用專員

總評:很好

保濕度 5星 清爽度 4星 水潤度 4星
舒適度 4星

保濕一流

12347人看過

推介 7個推介


問題:你認為產品的質感如何?
回答:產品吾笠,好清爽,好易推開,好快就可以比皮膚吸收

問題:你對產品哪項功能感到最滿意嗎?(eg. 保濕、紓緩)
回答:對溫泉強效保濕露既保濕力相當滿意,可以幫助我d皮膚注滿水分,係冬天都可以令我皮膚保持水潤,吾會出現乾既情況。

問題:你認為產品可幫助你哪些皮膚問題?
回答:可以改善我一到冬天皮膚就甩皮既情況,前排天氣勁乾都吾怕,可以keep到唔甩皮,所以保濕力真係好強勁。


溫泉強效保濕露既香味好適合男性使用,聞起來有小小古龍水既感覺,每到冬天我塊面都會甩皮,但用左溫泉強效保濕露甩皮既情況完全改變,好有用。我會介紹比其他男性朋友,用完後都會考慮再買。

pic

pic

pic

留言