試用專區 > 試用報告 > Dr. Schafter - Acu-Slim

試用報告

76

Dr. Schafter

Acu-Slim

甩脂穴位神貼

價格 $330
成分 砭石
功能 - 促進血液循環以加快新陳代謝
- 增加熱量消耗、燃燒及分解多餘脂肪
- 改善腸道健康,同時幫助消化
使用方法 每次使用1包。每包含1塊大圓貼和4塊小圓貼。於潔淨的皮膚上,把大圓貼敷在神闕穴,小圓貼貼敷在天樞穴和腹結穴上即可。
* 建議貼敷約六至八小時,期間可如常活動。
注恴事項 -只供外用,忌食
-勿貼於傷口處
-如出現敏感,請即停用
-貯存在陰涼避光及孩童不能觸及處
編輯短評 夏天在不知不覺的情況下又來到了,經過一整個冬天的大吃大喝,各位,又是時候要減肥,趁在夏天向大家展示健康姣好的身段了~ 《甩脂穴位神貼》揉合傳統漢方醫學智慧及現代尖端技術,將砭石與敷貼完美結合成新一代健康減肥產品 。使用產品後可以增加熱量消耗、燃燒及分解多餘脂肪,改善腸道健康,同時幫助消化,加強身體排毒能力排清毒素、多餘水份和代謝廢物,達到意想不的減肥效果。立即申請試用啦!
50 like +1
試用期間 :2016-06-01 ~ 2016-06-07 試用日數 :7日 名額 :50個
試用規格 :1盒共14片

試用評鑑報告

MiMiBeauty

年齡:30-34

膚質:混合性 / 髮質:軟

關注 體驗達人

總評:很好

紓緩度 5星 消脂度 4星 排水度 4星
方便度 5星 塑型度 4星

貼住瘦**Dr. Schafter 甩脂穴位神貼**

1989597人看過

推介 8個推介

小妹太幸福啦,係一個炎炎夏日,開始出動背心丫短褲既時候,同埋臨近婚期,開始要努力修身既時候啦,有時只靠節食同運動真係唔夠,耍再加埋一d幫助瘦身既輔助品就更加做到瘦身的效果,當然不是減肥藥減肥茶哩d不健康的瘦身產品,而係安全冇副作用的產品啦,今次哩個Dr. Schafter 甩脂穴位神貼就幫到我啦,又快見效,價錢又合理,真係一個不錯的選擇!

pic

太開心啦,最近收到Dr. Schafter 甩脂穴位神貼,幫助我夏天能夠輕鬆貼住修身啦!

pic

Dr. Schafter 甩脂穴位神貼我包裝盒背面有詳細說明功效,講野一下個功效先啦! 係可以促進血液循環以加快新陳代謝,增加熱量消耗、燃燒及分解多餘脂肪及改善腸道健康,同時幫助消化!

pic

一盒共有14片,價錢$330 緊記只供外用,忌食.勿貼於傷口處.如出現敏感,請即停用.貯存在陰涼避光及孩童不能觸及處!

pic

打開包裝袋將甩脂穴位神貼取出,可見有一塊大四塊細貼,而盒內亦有說明書指示使用方法的,每次使用1包。每包含1塊大圓貼和4塊小圓貼。於潔淨的皮膚上,把大圓貼敷在神闕穴,小圓貼貼敷在天樞穴和腹結穴上即可。 * 建議貼敷約六至八小時,期間可如常活動。

pic

我個人的使用方法係由早上上班便開始貼上直到下班便將甩脂穴位神貼撕下,剛好八小時,甩脂穴位神貼有輕微的草藥味,貼上後亦好粘貼著皮膚不會感到有不適的感覺,不會阻礙到工作,我連續使用了七天,重量真的有減磅,好驚喜丫,竟然瘦左1.5kg,因為貼左之後去洗手間的次數頻密左,總括效果都真的不錯,我個人就好滿意!

pic

我個人有少少建議,甩脂穴位神貼是減重的輔助品,我個人配合埋運動,咁先更加事半功倍啦! 我都覺得哩個貼好正,連個肚腩都細左,好開心丫,我會Keeo住用!

留言